• 13021054006pvc-vloeren-haarlem.jpg
  • 13021054017pvc1.jpg
  • 13021418389pvc-haarlem.jpg
  • 13021418474decohaarlem-1.jpg

PVC Vloeren Haarlem

De mooiste pvc vloeren met prachtige levensechte en zeeer natuurlijke motieven maken elke vloer tot iets moois. Nieuw in ons assortiment: PVC op Click pannelen met een kurklaag aan de onderzijde voor een optimale geluids reduktie.

Wij hebben ons gespecialiseerd in PVC vloeren , maar natuurlijk leveren wij ook een breed scala aan andere vloerbedekkingen waaronder vinyl, laminaat en tapijt van diverse fabrikanten. Onze prijzen zijn met recht voordelig te noemen. Alles zullen wij er aan doen om u een tevreden klant van ons te laten zijn of worden.

De laatste trend en enorm populair zijn de Visgraat PVC Vloeren. Heel erg fraai en deze vloeren hebben dezelfde voordelen als de normale PVC vloeren.
Om uw nieuwe pvc vloer keurig af te werken met mooie plinten kunt u een kijkje nemen op onze speciale plinten website.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze collecties kwaliteit vloeren in onze showroom aan de Oudeweg 103 in Haarlem.

 

Wat is een PVC vloer?

Nu nog redelijk onbekend bij de consument maar wel al veel langer gebruikt in de projecten voor winkels en kantoren en hotels. PVC is een soort vinyl, maar beter, sterker en zwaarder dan gewoon vinyl. De vloeren die redelijk nieuw te noemen zijn in de privesector komen uit de projectwereld, waar het al jaren de keuze is voor vele gebouwen waar veel mensen komen, de vloeren zijn sterk, eenvoudig in het onderhoud en hebben een lange levensduur. Deze voorwaarden legden de basis dat het nu de vloerkeuze is voor vele particuliere woningen etc.

Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren. Er worden behoorlijk strenge eisen gesteld aan de ondervloer. Deze moet vlak, blijvend droog en niet indrukgevoelig zijn. Deze eisen zijn op zijn plaats, ook bij marmoleum is dit het geval.

Vloerverwarming is voor deze vloeren ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer.

De PVC vloer heeft ongekende mogelijkheden, de prijs is vriendelijk, vooral wanneer men deze afzet tegen het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur. Kijk zelf eens hoe mooi levensechte imitaties van kunststof kunnen zijn, en wat voor resultaten dit opleverd. Er zijn ook prachtige visgraat vloeren met een zeer natuurgetrouwe houtlook. PVC vloeren zijn niet alleen in onze ogen maar ook in die van vele mensen die u voorgingen de vloeren voor nu en in de nabije toekomst. PVC (of kunststof) wordt meer en meer toegepast in de woningbouw, denk eens aan deuren en kozijnen maar ook aan leidingen en complete verwarmingssystemen. PVC gaat langer mee dan de meeste natuurproducten en is volledig recyclebaar.

 

DECO Haarlem is uw specialist op de vloer.

 

Meer weten over een PVC vloer? Wij hebben een aparte website voor PVC vloeren.