• 130213070510tapijt-haarlem.jpg
  • 13021307079tapijt-deco-haarlem.jpg
  • 13021311077deco-tapijt2.jpg

Tapijt Haarlem

Met haar diversiteit in materialen, comfort, warmte en schoonheid is tapijt weer helemaal Trending Topic. Daarom laten wij u graag kennis maken met onze uitgebreide collectie vloerbedekking en karpetten in onzw showroom in Haarlem. Of het nu om een stoere, klassieke of kleurrijke inrichting gaat, tapijt is een prachtig product voor de aankleding van uw ruimte(s).

Met onze jarenlange kennis, ervaring en uw persoonlijke wensen, zijn wij in staat de juiste kleurstellingen en types te adviseren, welke aansluit op uw eigen stijl en persoonlijke smaak. Met het resultaat verfraait u iedere ruimte in uw werkomgeving waar u jaren van kunt genieten, of het nu gaat om de hal, de werkkamer of een algemene ruimte. Met name in de slaapkamer wordt tapijt erg gewaardeerd vanwege de comfortabele zachte eigenschappen.
In ons assortiment hebben we veel mogelijkheden in ieder budget.

U kunt rekenen op vakmensen die het tapijt vakkundig komen stofferen, dit is immers zeer belangrijk voor het behoud, en een langere levensduur van uw tapijt. Voor bedrijven, kantoren, winkels en hotels hebben wij een zeer uitgebreid scala aan producten welke wij graag in een persoonlijk gesprek aan u toelichten.

Showroom Haarlem - Gratis parkeren

 

showroom

slaapkamer tapijt

tapijt haarlem

 

Onze tapijt showroom in Haarlem is recent helemaal vernieuwd en wij zijn trots op ons mooie assortiment.

Ook een groot assortiment tapijttegels kunt u bekijken in onze showroom in Haarlem.