• 13021522282tapijttegels-haarlem.jpg

Tapijttegels

Wij hebben met ons bedrijf een lang verleden in de tapijt industrie reeds vanaf jonge leeftijd komen wij over de vloer bij de gerenomeerde tapijt-fabriekanten in heel Europa, waardoor wij de afgelopen jaren veel ervaring hebben opgedaan in de productie en verwerking van tapijttegels.

Tapijttegels zijn erg praktisch en zeer flexibel. Vandaag de dag zijn tapijttegels niet alleen saai en functioneel. maar zeker ook gemakkelijk te instaleren en te verwerken. Tapijt tegels worden in de meeste gevallen indozen van 5 m2 geleverd (tegels van 50 x 50 cm) In tegendeel, wij leveren zeer trendy vloeren met levendige kleuren.

Wij kunnen uit onze eigen productie ook de tegels op een ander maat laten produceren daarvoor hebben wij een aantal producten samen gesteld, de afwijkende maat kan zijn 40 x 40 cm, 45 x 45 cm of 100 x 100 cm deze maat word vaak toegepast in de verhuur of voor beurzen. door de maat zijn deze snel te plaatsen en ook weer makkelijk op te slaan waardoor deze de kosten drukt.

Naast ons huismerk, leveren wij tapijttegels van bijna alle fabrikanten. U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken in onze showroom te Haarlem.

U kunt ook online bestellen op onze speciale website voor tapijttegels.

 

tapijttegels deco haarlem

Showroom in Haarlem met 2.500 m2 vloereninspiratie!